top of page

Kedves hölgyek! Szeretettel várlak benneteket a februári telihold idején!

 

Telihold alkalmával az ősi védikus időkben a nők egybegyűltek és ceremóniákon vettek részt. Visszaállítva az ősi szokásokat, melyek mélyen becsülték a Shakti energiát (női teremtő erő) kapcsolódhathunk hozzá, ami ragyogást, egyensúlyt és életenergiát kölcsönöz igaz mivoltunknak.

A telihold kozmikus energiatámogatást nyújt az elmélyüléshez és nem csak ahhoz, hogy lásd és elfogadd, hanem átalakítsd és elengedd azt, ami már nem szolgál téged.

Legyen szó emberekről, tapasztalatokról, traumákról vagy érzelmekről, ez az elengedés teret adhat azoknak az új dolgoknak, amelyek igazodnak majd hozzád.

 

Az ayurvédikus méhtisztító szertartás segíthet elengedni a múltbeli traumákat vagy enyhíteni bármilyen egyensúlytalanságot, ami a női szerveket érinti (pcos, endometriózis, vetélés, abortusz, erőszak, hormonproblémák, menstruációs zavarok, változókori tünetek), illetve lehetőségünk van megtisztítani és kiegyensúlyozni szexuális energiáinkat.
 

Felébresztjük magunkban a női Shakti erőt.

Gyógynövényeket használunk, légzőgyakorlatokat, meditációt és mantrázást gyakorolunk és yoni füstölést is végzünk egy erőteljes energetikai tisztító növénnyel.

 

A női jóga puha és intuitív. Gyengéd, mégis erőteljes mozgásokon keresztül vezet minket, amelyek segítenek lágyítani és középre kerülni.

Egy nagyon hatékony gyakorlásra számíthatsz a medence, a méh, a mellek és a hormonok egészségéért.

 

A limitált helyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi e-mail címen: holisticasambodhya@gmail.com

 

Időpont: február 24. 16:00-18:00

 

Helyszín: Jógaház Pécs, Perczel Miklós utca 26. 1. emelet

 

Hozzájárulás: 6000 Ft

bottom of page